Om os


Von Barner Bride Brudekjoler er en fysisk butik beliggende i Tune Center 13, 4030 Tune - i god køreafstand til både Køge, Roskilde samt København.


Vi har plads til familie og venner/veninder under prøvningen.

Vi har sofaer og stole til hele selskabet og man har mulighed for at tilkøbe hyggelig forplejning til selskabet under prøvningen.

Vi har toilet faciliteter, og er beliggende i stueplan.


Vi sætter typisk 1,5-2 timer af til en prøvning. Prøvegebyr refunderes ved kjolekøb.

Det er tilladt at tage billeder under prøvningen.


Hos Von Barner Bride bestræber vi os på at have et stort udvalg, derfor har vi altid 100-150 forskellige modeller i butikken.

Størrelser varierer i størrelsen 34-64 – enkelte kollektioner kan bestilles helt op til størrelse 70. Se mere i vores Plus Size afdeling.


Vi har ligeledes et bredt udvalg af slør, sko og andet tilbehør både i butikken og i vores Online Shop som du finder her på hjemmesiden.


Vi har flere kendte brands i butikken, men også nye og spændende leverandører, som forhandles kun hos os. Det gør vores udvalg meget spændende, uanset om du mere er til den klassiske smukke brudekjole eller til en kjole med lidt mere kant.


Flere af vores dygtige leverandører, designere og skrædderier tilbyder justeringer, ændringer og tilføjelser på mange af modellerne, såfremt man lige mangler det sidste på kjolen for at sige "Yes to the dress".


At vælge en brudekjole er en stor begivenhed i en kvindes liv. Von Barner Bride Brudekjoler vil gøre alt for at hjælpe dig med at vælge netop den model, der fremhæver

dine fordele, så du med 100% sikkerhed, trygt kan sige "Yes to the dress"