Brudekjoler

At vælge en brudekjole er en stor begivenhed i en kvindes liv.


Von Barner Bride Brudekjoler vil gøre alt for at hjælpe dig med at vælge netop den model, der fremhæver dine fordele, så du med 100% sikkerhed, trygt kan

sige "Yes to the dress".


Mange producenter har ofte flere måneders leveringstid på deres kjoler og vi anbefaler, at du mindst 1/2 år før den store dag (og meget gerne tidligere), begynder at kigge dig om efter den helt rigtige kjole.


Vi har flere kendte brands i butikken, men også nye og spændende leverandører, som forhandles kun hos os. Det gør vores udvalg bredt og spændende, uanset om du mere er til den klassiske smukke brudekjole eller til en kjole med lidt mere kant.


Flere af vores dygtige leverandører, designere og skrædderier tilbyder justeringer, ændringer og tilføjelser på mange af modellerne, såfremt man lige mangler det sidste på kjolen for at sige "Yes to the dress".


Hos Von Barner Bride bestræber vi os på at have et stort udvalg, derfor har vi altid 100-150 forskellige modeller i butikken.

Størrelser varierer i størrelsen 34-64 og enkelte kollektioner kan bestilles helt op til størrelse 70. Se mere i vores Plus Size afdeling.


Vi tilbyder rentefri finansiering på op til 40.000 kr. Finansieringen kan køre op til 20 mdr.

Læs mere om dette i afsnittet Finansiering.


Vi har ligeledes et bredt udvalg af slør, sko og andet tilbehør både i butikken og i vores Online Shop som du finder her på hjemmesiden.

Vi har et stort udvalg af fine kjoler til brudepigerne

og charmerende jakkesæt til drengene


Find lige det du søger i shoppen

Vi har altid et stort udvalg af accessories i form af sko, smykker, hårpynt, slør etc.


se vores store udvalg i shoppen

BOOK TID TIL PRØVNING